ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Στο Λιβόρνο ο χορός είναι ένα κολάζ γεγονότων. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε ανάμεσα διαγωνισμούς, φεστιβάλ και εργαστήρια. Στο Λιβόρνο ο χορός έχει γίνει μια από τις κορυφαίες χορευτικές εκδηλώσεις σε διεθνές επίπεδο, και κάθε χρόνο έχει συμμετοχή πάνω από 800 χορευτές από όλο τον κόσμο, που συναντιούνται για να δείξουν την τέχνη τους, να συναντηθούν και να συζητήσουν, σε ένα κλίμα του αληθινού διεθνισμού. Αναμεσα στα βραβεία που απονέμονται, υπάρχουν τα χρήματα, αναγνωρισμένου κύρους υποτροφίες για να πάει  ο χορευτήςσε μερικά κέντρα, τα πιο σημαντικα στον κόσμο. Εδώ, εκτός από την άριστη επαγγελματική κατάρτιση, τους πιο ταλαντούχους χορευτές θα βρείτε, επίσης, ευκαιρίες απασχόλησης. Επίσης 3 ημερες πριν από την εκδήλωση διοργανώνουμε μαθήματα , με τη συμμετοχή χορευτών από πολλές χώρες, οι οποίοι έχουν έτσι την ευκαιρία να συναντηθούν και να μελετήσουν μαζί, σε μια ατμόσφαιρα με εξαιρετική ενέργεια, πάθος για το χορό, φιλία και ανταγωνισμό. όλα τα πακέτα είναι επίσης διαθέσιμα για 4, 5 και 7 ημέρες. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Τοσκάνη, την πανέμορφη περιοχή μας, με περίφημες πόλεις της ιστορίας και της τέχνης, όπως η Πίζα, η Φλωρεντία, Lucca και άλλες. Το Λιβόρνο απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Πίζας, όπου πολλες πτήσεις χαμηλού κόστους φτάνουν,οπως της Ryanair και της Easy-jet από τα κύρια αεροδρόμια της Ευρώπης. Συμμετοχή στο Λιβόρνο, στο χορό, είναι διασκεδαστικό και εύκολο ... έτσι ... LET'S DANCE, LET'S MEET THE WORLD !!!

Διαγωνισμός κλασικού χορού και Σύγχρονου χορού

Σόλο, ντουέτο και τρίο, Ομάδες. Baby 8-11 ετών Under-12-13 ετών junior 14-15 ετώνκαι Senior πάνω από 16.

Ενότητα αφιερωμένη σε ερασιτεχνικές σχολές χορού, χωρίζεται σε ημιτελικό και τελικό. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διεθνή ονόματα, θα απονείμει τα βραβεία μετρητών, υποτροφίες, μετάλλια, τρόπαια και ειδικά βραβεία για το ταλέντο και την πρωτοτυπία.

TEATRO GOLDONI - Τα τμήματα "Μωρό" και "Παιδιά" θα είναι αποκλειστικά το Σάββατο 14:00 - 21:00, με τελετή απονομής βραβείων. Κάτω από τις κατηγορίες Junior και Senior θα εμφανιστεί την Κυριακή 10:00 έως 17:00, στη συνέχεια το Gala Finalists.
(για εξαιρετικές ανάγκες, ορισμένες από αυτές τις κατηγορίες θα μπορούσαν να μετακινηθούν το Σάββατο, στην περίπτωση αυτή, οι ανταγωνιστές θα ενημερωθούν 3 εβδομάδες νωρίτερα)

 

ΛΗΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩ

Διαγωνισμός της χορογραφικής έρευνας

μόνο κατηγορία

Ανεξάρτητη ενότητα, αφιερωμένη στο έργο των χορογράφων και δασκάλων, των κάθε στυλ (κλασικό, μοντέρνο ή Hip-Hop). Επιλέξτε αυτό αν ο σκοπός του κομματιού σας είναι κατά κύριο λόγο να αντιπροσωπεύει μια έννοια / κατάσταση (μια ιστορία, ένα χρονικό ή άλλο). Αν το κομμάτι είναι κυρίως τεχνική, την κατάλληλη κατηγορία είναι "Ομάδες" στο κλασικό μπαλέτο ή μοντέρνο σύγχρονο. 

TEATRO GOLDONI - Σάββατο 14:00 - 21:00, με τελική τελετή απονομής βραβείων.

 

ΛΗΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩ

1 έναντι 1 πρόκλησης του αυτοσχεδιασμού στο σύγχρονο ύφος

Προορίζεται για όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο διαγωνισμό

Προορίζεται για όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο διαγωνισμό, προσφέρουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την «πρόκληση 1vs1» του αυτοσχεδιασμού σε σύγχρονο ύφος. 2 ηλικιακές κατηγορίες: Παιδιά 8-13 ετών, Ανώτερα 14+ έτη. Κάθε πρόκληση θα διαρκέσει 1 λεπτό και για καθένα από αυτά θα γίνει το θέμα και η μουσική. Η απόφαση θα εκφραστεί κατά το χρόνο από την κριτική επιτροπή, που θα καθίσει στη σκηνή.
TEATRO GOLDONI - Σάββατο από τις 14.00 έως τις 21.00, με τελικό βραβείο

 

Please reload

    Livorno in Danza è un evento organizzato da Areadanza, ssd a rl affiliata al CONI, con lo scopo di promuovere la danza dilettantistica tra i giovani

    • Wix Facebook page
    • Wix Twitter page
    • Instagram Social Icon